UnitedConsumers

Wilt u honderden euro’s per jaar besparen? Word dan lid van UnitedConsumers. Leden krijgen namelijk korting op hun stroom- en aardgasrekening, hebben een goedkopere autoverzekering, voordelige gsm-abonnementen en tanken met korting! Het begon in 2000 met het idee dat tanken goedkoper kan, maar dit initiatief is uitgegroeid tot een bedrijf dat veel verschillende soorten kortingen en voordelen voor u als consument verzamelt. Hoe UnitedConsumers dat voor elkaar krijgt? Op een slimme manier. Het bedrijf zorgt er namelijk voor dat haar leden veel minder uitgeven aan zogeheten ‘commodities’. Dit zijn de standaardproducten en -diensten waaraan mensen wel geld uitgeven, maar die een lage emotionele waarde en beleving hebben. Voorbeelden zijn financiële diensten zoals spaarproducten of motorbrandstoffen zoals diesel en lpg. Maar denk ook aan telecomkosten zoals internettoegang en gsm-kosten en alledaagse diensten, zoals gas, water en elektriciteit.

Ontvang korting op:

Energie rekening Korting op uw energie rekening >
Autoverzekering Korting op uw autoverzekering >
GSM abbonement Korting op uw GSM abbonement >
Tanken Korting op uw tankbeurt >

Omdat er maar relatief weinig bedrijven in deze sectoren actief zijn, kunnen zij de prijs van deze producten hoog houden. Hoe kleiner immers het aanbod, hoe hoger de prijzen. UnitedConsumers zorgt er echter voor dat de consument een stem krijgt. Als u zich aanmeldt bij deze organisatie krijgt u de mogelijkheid om klant te worden bij de partnerbedrijven van UnitedConsumers. Hoe meer consumenten de bedrijven op deze manier krijgen, hoe hoger de korting. Niet de minste bedrijven doen bovendien mee, met onder meer ANWB, Microsoft en Zorgverzekeraar VGZ. Specialisten op het gebied van energie-, telecom- en brandstofmarkten houden zich dan ook bezig met deze bedrijven.

Daarnaast gaat UnitedConsumers slim om met geld. Zo is het bedrijf voornamelijk actief op internet en bespaart het op ‘zinloze marketing’. De opbrengsten die het bedrijf krijgt worden bovendien geïnvesteerd in hogere kortingen en nieuwe diensten en producten. En dat kan u als consument per jaar al snel tientallen tot honderden euro’s schelen! Aanmelden bij UnitedConsumers is bovendien geheel vrijblijvend, het kost u niets. Weet u daarnaast een vriend of vriendin enthousiast te maken voor UnitedConsumers, dan ontvangt u € 2,50 per aanmelding. Op deze manier kunt u naast besparen ook geld verdienen. UnitedConsumers weet u als consument vele kortingen en voordelen te geven, maar is ook begaan met het milieu. Daarom heeft het bedrijf haar consumenten in 2010 allen gratis over laten stappen naar groene stroom (met dezelfde korting) en maakt het gebruik van FSC-gekleurd papier uit goed beheerde bossen. UnitedConsumers zorgt er dus voor dat u uw standaardkosten een stuk lager houdt, en dat op een verantwoorde manier.

 

Iedereen wil natuurlijk geld verdienen!
Copyright 2010-2012 Geld verdienen 24.nl geeft u informatie over geld verdienen op internet.
Dit kan op verschillende manieren bij door mee te doen aan spaarprogramma's,
artikelen te schrijven, spelletjes te spelen, geld besparen of een eigen website.
Met al deze methoden kunt u snel en soms zelfs gratis geld verdienen.
Contact beheerder