Geld verdienen met MoneyMiljonair

Blijf op de hoogte van de laatste acties en tips waar u geld mee kunt verdienen. U kunt zich hieronder inschrijvenHeeft u al overwogen om in goud te investeren?
 

Spaarprogramma's veel gestelde vragen

Is inschrijven bij een spaarprogramma echt helemaal gratis?

Ja, inschrijven bij alle online spaarprogramma’s is helemaal gratis en verplicht u verder tot niets. De spaarprogramma’s promoten producten en diensten van vele adverteerders, waarvoor zij geld ontvangen. Wanneer u bent aangemeld en vervolgens niets doet, ontvangt u ook geen vergoeding, maar zodra u deze reclame bekijkt en gaat lezen, wordt u hiervoor uitbetaald met de vergoedingen die de spaarprogramma’s van de adverteerders ontvangen.

Zijn de spaarprogramma’s wel veilig?

Ja, vrijwel alle spaarprogramma’s staan gewoon ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zijn zodoende professionele bedrijven, die 100% veilig zijn.

Wat kan ik allemaal met een spaarprogramma doen?

U kunt kosteloos geld verdienen door mailtjes te lezen, op banners te klikken, mee te doen aan enquêtes, door spelletjes te spelen, nieuwe leden te werven, reviews te schrijven, door u te abonneren op nieuwsbrieven van bedrijven en door mee te doen aan prijsvragen. U kunt ook eventueel via het spaarprogramma voordelig aankopen doen via internet, wanneer u dit toch al van plan was.

Zit ik ergens aan vast?

Nee, u zit nergens aan vast, want u kunt zich op ieder moment van de dag weer afmelden. U dient er wel rekening mee te houden, wanneer uw account nog niet de uitbetalingslimiet heeft bereikt, uw opgebouwde saldo dan verloren gaat.

Waarom zou ik me aanmelden?

Omdat u op deze manier via internet makkelijk en snel een leuk centje kunt bijverdienen, zonder hiervoor zelf een website te hebben. U kunt mailtjes lezen, waarin u bent geïnteresseerd, vult vragen in, speelt ontspannen een spelletje en verdient uw geld met het aanbrengen van nieuwe leden.

Krijg ik ook reclame thuisgestuurd?

Nee, u krijgt geen reclame per post toegestuurd. De spaarprogramma’s sturen u enkel reclame via e-mails, die u kunt lezen en waarvoor u krijgt betaald.

Hoe ontvang ik meer e-mails?

Door zoveel mogelijk interesses aan te vinken in uw profiel.

Wat zijn clix, waves, parels en dergelijke?

Dat zijn in principe een soort spaarpunten, die u na verloop van tijd kunt omwisselen voor geld of cadeaubonnen, afhankelijk van het spaarprogramma.

Hoe krijg ik uitbetaald?

Heel eenvoudig, zodra uw saldo de uitbetaal grens heeft bereikt, dit is per spaarprogramma verschillend, vraagt u gewoon om uitbetaling, waarnaar de verdiensten vervolgens op het opgegeven bank- of girorekening worden overgemaakt.

Is het ingewikkeld?

Sommige spaarprogramma’s ogen misschien ingewikkeld, maar ze zijn het niet. U hoeft echt niet hoog afgestudeerd te zijn om het programma te snappen. Zodra u zich heeft aangemeld, wijst de rest voor zich. U surft gewoon eerst even wat rond op de site om alles te ontdekken. Spaarprogramma’s zijn dan ook toegankelijk voor iedereen.

Zijn mijn gegevens veilig?

Ja, alle spaarprogramma’s dienen de ‘Wet Bescherming Persoonsgegevens’ in acht te nemen. Uw gegevens zullen zodoende onder geen enkele voorwaarden aan derden worden doorgespeeld en enkel en alleen worden gebruikt voor de uitbetaling van de gewonnen winsten. Daarnaast worden uw gegevens wel gecontroleerd om misbruik tegen te gaan.

Mag ik mijzelf meerdere keren aanmelden bij het spaarprogramma?

Nee, veelal de meeste spaarprogramma’s hanteren de regel van 1 account per ip-adres (per computer). Sommige spaarprogramma’s staan zelfs maar 1 account per huishouden toe. Het heeft zodoende geen zin om u meerdere keren aan te melden. Bovendien loopt u het risico dat, wanneer de spaarprogramma’s erachter komen, u met alle accounts wordt verwijderd, ook met het account, waarop u dan al geld heeft verdiend. Uw saldo gaat verloren!

Ik ben minderjarig, mag ik mijzelf ook aanmelden?

In principe geldt bij de meeste spaarprogramma’s een minimum leeftijd van 14 jaar. Voorts is het verstandig voor aanvang de algemene voorwaarden van het betreffende spaarprogramma goed door te nemen.

Kan ik mijzelf aanmelden, wanneer ik in het buitenland verblijf?

U kunt zich ook vanuit het buitenland aanmelden bij een spaarprogramma. Echter geldt de regel dat u wel over een Nederlands bankrekening nummer en een geldig Nederlands adres moet kunnen beschikken. Sommige spaarprogramma’s staan ook een adres en bankrekening nummer in België toe.

Wat is een referral?

Referrals zijn leden, die zich hebben aangemeld via uw speciale link. U ontvangt een beloning voor ieder lid, dat u aanbrengt. Hiermee kunt u dan ook eenvoudig het meeste geld verdienen. Vaak ontvangt u voor het aanbrengen van nieuwe leden een vaste vergoeding en zodra uw referral gaat verdienen, ontvangt u hierover ook weer een percentage.

Hoe kan ik bij webshops korting krijgen?

In de e-mails die u ontvangt, staan vaak leuke aanbiedingen. Wanneer u in gaat op een dergelijke aanbieding en een bestelling plaatst, krijgt u hiervoor een extra vergoeding. Zo heeft u het artikel met korting kunnen kopen en daarbij ook nog een extra beloning ontvangen. Bovendien heeft ook een deel van de spaarprogramma’s op de website een overzicht van kortingen staat. Hierbij staan speciale linkjes, waar u op moet klikken, voordat u de webshop bezoekt. Wanneer u vervolgens overgaat tot koop, ontvangt u de korting via het spaarprogramma terug.

Hoeveel korting kan ik ontvangen?

De korting die u krijgt is veelal een paar procent tot soms wel 17,5%. Ook komt het voor dat er een vast bedrag per bestelling wordt gegeven. Dit is per spaarprogramma dan ook verschillend.

 

Iedereen wil natuurlijk snel geld verdienen!
Copyright 2010-2011 Geldverdienen24.nl geeft u de mogelijk om snel geld te verdienen op internet.
Dit kan op verschillende manieren bij door mee te doen aan spaarprogramma's,
artikelen te schrijven, spelletjes te spelen, online krasloten of een eigen website.
Met al deze methoden kunt u snel en soms zelfs gratis geld verdienen.
Contact beheerder