Geld verdienen met MoneyMiljonair

Spaarprogramma referrals

Wanneer u zich hebt aangemeld bij één of meerdere spaarprogramma’s kunt u onder andere geld verdienen met het lezen van e-mails, het klikken op banners en het bezoeken van websites. Maar u kunt ook geld verdienen met referrals.

Wat zijn referrals?

Wanneer u bent aangemeld, ontvangt u veelal van het spaarprogramma een speciale referral link. Dit is uw persoonlijke link, waarmee u nieuwe mensen aan kunt melden. U kunt vervolgens uw vrienden, kennissen en familieleden benaderen met de vraag of ze zich willen aanmelden bij het spaarprogramma, om zo extra geld te verdienen. Wanneer zij dit doen, dan klikken ze op uw speciale link, zodat het spaarprogramma kan zien dat dit nieuwe lid, wanneer ze zich aanmelden, via u is binnen gekomen. Als dank krijgt u hiervoor dan een vergoeding. Hoe meer mensen u weet aan te brengen, hoe meer geld u kunt verdienen. De referrals zijn dus in principe de mensen die zich via uw link bij het spaarprogramma aanmelden. Bekijk complete lijst met de beste spaarprogramma's

Hoeveel kan ik verdienen?

Het is per spaarprogramma verschillend wat u kunt verdienen met het aanbrengen van een referral. Het ene programma geeft u 1 euro, de ander geeft u € 1,50 per aangebrachte referral. U ontvangt meestal de vergoeding, zodra de referral begint met verdienen. Bovendien is het zo dat u veelal ook nog een percentage blijft krijgen, wanneer u referral actief aan het verdienen is. Dit kan bijvoorbeeld 10% zijn van hetgeen hij of zij omzet. Omdat referrals ook weer uit levels bestaan, blijft u indirect aan hen verdienen, ook al doet u zelf verder niets.

Referral levels

Ieder spaarprogramma hanteert referral levels. Dit zijn een aantal lagen, waarvan de eerste laag wordt gevormd uit uw aangebrachte leden. U krijgt een percentage over de verdiensten van u eigen familie leden of vrienden, die lid zijn geworden. Wanneer ook zij weer nieuwe leden binnen halen, ontstaat laag twee. Ook hier kunt u weer aan verdienen, wellis waar zal het percentage iets lager ligger dan bij u eigen directe referalls. Buiten dat, u hoeft niets te doen, want zodra de referrals van uw directe referrals gaan verdienen, ontvangt u de vergoeding vanzelf op uw account gestort. Natuurlijk is de kans groot dat de tweedelaags referral ook weer nieuwe leden aanbrengt, die dan voor u de derde laag vormen. Afhankelijk van het spaarprogramma ontvangt u ook hiervan weer een klein percentage, wanneer de derde laag start met verdienen. Tot hoeveel referral levels de verdiensten voor u gaan, is per spaarprogramma verschillend.

 

Iedereen wil natuurlijk snel geld verdienen!
Copyright 2010-2011 Geldverdienen24.nl geeft u de mogelijk om snel geld te verdienen op internet.
Dit kan op verschillende manieren bij door mee te doen aan spaarprogramma's,
artikelen te schrijven, spelletjes te spelen, online krasloten of een eigen website.
Met al deze methoden kunt u snel en soms zelfs gratis geld verdienen.
Contact beheerder