zaterdag, 17 december 2011 19:29

Januari bezuinigingen

Iedereen is het er wel mee eens, december is een dure maand met al die cadeautjes, kerstdiners en versieringen tijdens de feestdagen. En dat merken we vooral in onze portemonnee in de maand januari. Deze eerste kalendermaand van het nieuwe jaar die voor de deur staat is dus dé maand om de broekriem aan te halen.

Het is alom bekend gemaakt: de zorgpremies gaan 2012 flink omhoog en de zorgtoeslag omlaag. Daarom is het verstandig om nu alvast te kijken of uw huidige zorgpolis nog bij u past. Vergelijk de verschillende soorten verzekeraars en vraag u af of die dure kraamzorg, alternatieve geneeskunde of tandartstoeslag echt nodig zijn. Het kan een hoop geld schelen.

Ook de tarieven voor elektriciteit en gas zijn net als vorig jaar en het jaar stijgende in de prijs. Ga dus zuinig om met energie. Als u een weekje op vakantie gaat, zet de koelkast dan uit, laat uw tv niet op stand-by staan en zet de thermostaat een graadje lager.

Voor degenen die roken, grote kans door de bezuinigingen dat de prijzen van een pakje sigaretten ook komend jaar weer omhoog gaan. Maak je sigaretten zelf met een hulzenvuller. Als u shag koopt of blikken met tabak en zelf uw sigaretten maakt, kan u dat al zo’n dertig euro per week schelen.

 

Iedereen wil natuurlijk geld verdienen!
Copyright 2010-2012 Geld verdienen 24.nl geeft u informatie over geld verdienen op internet.
Dit kan op verschillende manieren bij door mee te doen aan spaarprogramma's,
artikelen te schrijven, spelletjes te spelen, geld besparen of een eigen website.
Met al deze methoden kunt u snel en soms zelfs gratis geld verdienen.
Contact beheerder