dinsdag, 29 november 2011 19:43

Gratis sms-berichten versturen

Wie wil dat nou niet, gratis kunnen sms’en? Er zijn allerlei ontwikkelingen aan de gang in de mobiele telefonie waarvan u kunt profiteren en geld kunt besparen. Zo kunnen gebruikers die een internetverbinding op hun mobieltje hebben, voortaan gratis sms'en met de nieuwe app JaxtrSMS. Dit idee is bedacht door de Indiase ondernemer Sabeer Bhatia, een van de oprichters van de e-maildienst Hotmail.

Gebruikers kunnen de app gratis installeren en vervolgens sms-berichten naar contactpersonen te sturen. Deze worden verstuurd via de internetverbinding, maar komen aan als gewone sms'jes bij de ontvanger, zo beweren de bedenkers.

Als u niet zoveel berichtjes verstuurt, dan zijn er andere alternatieven. Er zijn verschillende websites waar u elke dag een gratis sms kunt versturen. Bijvoorbeeld via gratissmsen.nl, waar u wereldwijd een bericht per dag kunt verzenden als u hier een account aanmaakt.

Een andere soortgelijke website die deze dienst aanbiedt is hotsms.com. Om gratis sms'jes te versturen kunt u zich kosteloos registreren op deze site. Per dag kunt u dan een gratis sms versturen. Daarnaast kunt u met uw verdiende sms-punten ook gratis sms'jes versturen. Houd er rekening mee dat het soms kan voorkomen dat de berichten niet meteen aankomen, maar dat het wat langer duurt door drukte op de server of bij de provider van de ontvanger.

 

Iedereen wil natuurlijk geld verdienen!
Copyright 2010-2012 Geld verdienen 24.nl geeft u informatie over geld verdienen op internet.
Dit kan op verschillende manieren bij door mee te doen aan spaarprogramma's,
artikelen te schrijven, spelletjes te spelen, geld besparen of een eigen website.
Met al deze methoden kunt u snel en soms zelfs gratis geld verdienen.
Contact beheerder