Geld verdienen met MoneyMiljonair

Blijf op de hoogte van de laatste acties en tips waar u geld mee kunt verdienen. U kunt zich hieronder inschrijvenHeeft u al overwogen om in goud te investeren?
 

Geld verdienen met behendigheid spellen

Wat is er nu leuker, dan met het spelen van uw favoriete behendigheid spel, en snel geld verdienen. Het lijkt wellicht onwaarschijnlijk, maar het is echt mogelijk. Er zijn diverse online aanbieders met de beste behendigheid spellen, waar u geld mee kunt verdienen. Hoe meer u speelt, hoe meer geld u kunt verdienen. Bovendien kunt u de spellen eerst oefenen om nog beter te worden. U kunt namelijk de meeste spellen eerst voor uw plezier spelen om de zogenaamde ‘behendigheid’ onder de knie te krijgen. Bent u er klaar voor, dan kunt u voor echt geld gaan spelen.

Zigiz behendigheid spelletjes

Een voorbeeld van een dergelijk spelletjes platform is Zigiz. Hier kunt u zo vaak u maar wilt online puzzels, kaart- en bordspelletjes spelen. Dit kan gratis, maar wanneer u meer spanning wilt creëren, kunt u voor echte credits gaan spelen. U opent een account en door middel van diverse betaalmogelijkheden, zoals per minuut, per gesprek, via iDeal, de Wallie-card of Click & Buy koopt u credits. Voor 1 euro ontvangt u 10 credits. De minimale uitbetaling van uw gewonnen winsten is 10 euro.

Een aantal behendigheid spellen op rij

Zoals gezegd kunt u deelnemen aan vele verschillende spellen. We zullen er een aantal toelichten hieronder. Succes met geld verdienen.

Knight Fever: bij dit spel is het de bedoeling, dat u een reeks sprongen maakt met tegels van dezelfde kleur. Probeer de reeks sprongen zolang mogelijk te maken, om de meeste punten te scoren.
Sevens: zoals de naam al aangeeft, is het bij dit spelletje de bedoeling om het getal zeven te maken. Werp de dobbelstenen en probeer er zoveel mogelijk weg te klikken.
Pyramid Solitaire: bij dit spel moet u zo snel mogelijk alle kaarten van de pyramide weg spelen, door middel van het maken van combinaties met een waarde van 13 punten.
Monkey Mind: probeer in zo min mogelijk beurten de kleurencode te kraken. Dit krijgt u voor elkaar door in alle 8 de vakken de goede diamant kleur te plaatsen.
Mahjong: het doel van dit spel is, de verschillende stenen weg te spelen, door het maken van paren van dezelfde soort. Daar komt bij, dat u alleen paren kunt vormen met stenen, waarvan tenminste 1 lange zijde geheel vrij ligt.

Treasure Hunt: bij dit spel ligt het veld bedekt met schatten en dient u deze schatten met een net op te vissen. Wanneer u minimaal 3 dezelfde schatten tegelijk vangt, scoort u de meeste punten.

Jewel Mine: maak setjes van 3 of meer en van dezelfde kleuren om de juwelen zo snel mogelijk weg te spelen.

 

Meer geld verdienen met Zigiz spellen?

 

Iedereen wil natuurlijk snel geld verdienen!
Copyright 2010-2011 Geldverdienen24.nl geeft u de mogelijk om snel geld te verdienen op internet.
Dit kan op verschillende manieren bij door mee te doen aan spaarprogramma's,
artikelen te schrijven, spelletjes te spelen, online krasloten of een eigen website.
Met al deze methoden kunt u snel en soms zelfs gratis geld verdienen.
Contact beheerder