Geld verdienen met MoneyMiljonair

Blijf op de hoogte van de laatste acties en tips waar u geld mee kunt verdienen. U kunt zich hieronder inschrijvenGeld sparen

Geld verdienen kan ook erg simpel door minder geld uit te geven of geld te sparen. U wilt uw dromen werkelijkheid laten worden en heeft een mooi doel in gedachten, maar daar is geld voor nodig. Of wellicht heeft u liever wat geld achter de hand, dan is een internet spaarrekening misschien een interessante optie. U spaart geld, heeft hier geen omkijken naar en wordt bovendien beloond met een extra aantrekkelijke, veelal hoge rente.

Internet sparen

Een internet spaarrekening is een gewone spaarrekening, die u volledig online kunt beheren. Omdat de banken minder kosten hoeven te maken is de rente veelal hoger dan op een gewone spaarrekening. Bankzaken als afboeken en overschrijvingen hoeven de banken zelf niet meer te behandelen, immers alle bankzaken worden uitsluitend via internet afgehandeld. Dit scheelt hen kosten (dus geld) en tijd.
Met een dergelijke rekening kunt u geld sparen het spaarsaldo eenvoudig bekijken, geld opnemen of storten en overschrijvingen doen. Het mooie is, dat u dit alles thuis vanuit u luie stoel kunt doen. U hoeft er de deur niet voor uit.

Een spaarbank kiezen

Wanneer u besluit een internetspaarrrekening te gaan openen om geld te sparen, kiest u eerst de bank van uw keuze. Vergelijk daarom van te voren de percentages aan rente, die de verschillende banken verstrekken. Kies het meest gunstige percentage. Bekijk wel de voorwaarden goed, want er zijn soms zeer aantrekkelijke spaarrekeningen met een hoog rentepercentage, die dan als voorwaarde hebben, dat het geld bijvoorbeeld een jaar vast moet staan. Vergelijk en kies de bank aan de hand van uw wensen.

Wij hebben voor u de twee beste online spaarbanken op een rijtje gezet:

Rente percentage:
2,7%
Beoordelig:

Naar de website van Moneyou


Rente percentage:
3,4%
Beoordeling:

Naar de website van Aegon

Hoe kan ik geld sparen

Zodra u een bank heeft uitgekozen, krijgt u van hen een gebruikersnaam en wachtwoord of code, waarmee u in kunt loggen op het beveiligde gedeelte van de website. Veelal wordt bovenin altijd een soort van slotje getoond, zodat u weet dat de site ook daadwerkelijk beveiligd is. Als u bent ingelogd kunt u allerlei bankzaken gaan regelen. U kunt bijvoorbeeld standaard een vast bedrag per maand gaan sparen, zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft. Geld sparen via internet biedt dan ook veel gemak.

De voordelen op rij

• U heeft 24 uur per dag toegang en inzicht in uw actuele spaarsaldo met u verdient heeft met internet geld sparen.
• Uw overboekingen worden direct, veelal binnen enkele minuten verwerkt.
• De rente op uw internet spaarrekening is vaak hoger dan op uw gewone spaarrekening.

Het is wel raadzaam een antivirus programma op uw computer te installeren en houd persoonlijke codes en wachtwoorden geheim. Online sparen is nooit 100% veilig, ondanks alle veiligheidsmaatregelen. Maar met de tips in uw achterhoofd kan het niet fout gaan.

 

Iedereen wil natuurlijk snel geld verdienen!
Copyright 2010-2011 Geldverdienen24.nl geeft u de mogelijk om snel geld te verdienen op internet.
Dit kan op verschillende manieren bij door mee te doen aan spaarprogramma's,
artikelen te schrijven, spelletjes te spelen, online krasloten of een eigen website.
Met al deze methoden kunt u snel en soms zelfs gratis geld verdienen.
Contact beheerder