Geld verdienen met MoneyMiljonair

Geld verdienen met artikelen schrijven

Is schrijven uw hobby en wilt u een bijdrage leveren, door uw informatieve kennis te delen met mede internet gebruikers, dan is wellicht het schrijven van artikelen echt iets voor u. Bovendien kunt u hiermee ook nog eens een leuk zakcentje verdienen. Er zijn verschillende websites, die voor hun bezoekers een bron van informatie vormen en door te schrijven voor deze websites kunt u als schrijver wat bijverdienen. Een voorbeeld van een dergelijke website is infoyo.

Bekijk de website van Infoyo

Op welke wijze verdient u geld?

Sites als infoyo zijn altijd op zoek naar goede schrijvers, die redelijk foutloos Nederlands schrijven. Wanneer u zich bij een dergelijke site aanmeldt, bent u vrij in de keuze waarover u schrijft. U mag zelf het onderwerp kiezen en onbeperkt artikelen schrijven, zolang deze maar informatief zijn. Er gelden geen deadlines en u mag schrijven wanneer u maar wilt. Ook kunt u op ieder moment van de dag besluiten te stoppen, want er zitten totaal geen verplichtingen aan het schrijven.

Zodra u een artikel op de site heeft gepubliceerd, worden er door Google advertenties bij geplaatst, die te maken hebben met het onderwerp van u geschreven artikel. U hoeft niet bang te zijn dat Google geen advertenties kan vinden over uw informatie, want er zijn talloze adverteerders, zodat er voor ieder onderwerp wel een bijpassende reclame is te vinden. Wanneer bezoekers nu klikken op een dergelijke advertentie dan levert dat geld op, waarvan een gedeelte naar u toe gaat. Hoe meer artikelen u dan ook schrijft, hoe groter de kans is dat er geklikt wordt en u hier een leuk bedrag mee verdiend. Een eenmaal geschreven artikel blijft, zolang deze op de website staat, altijd geld opleveren, ook wanneer u definitief besluit te stoppen met schrijven. Wanneer u zodoende serieus aan de slag gaat met het schrijven van bijvoorbeeld steevast wekelijks 2 of 3 artikelen, dan is deze manier van online geld verdienen bijzonder interessant.

Hoe werkt infoyo?

De informatiesite infoyo is een zeer gebruiksvriendelijke site voor schrijvers van artikelen. U meldt zich aan als auteur en maakt een account bij Google Adsense aan. U kunt direct gaan beginnen met schrijven. Er zijn ruim 18 categorieën waar u artikelen over kunt schrijven, deel uw kennis met duizenden bezoekers. Geef het artikel een goede naam, denk aan de indeling van de alinea's en gebruik de juiste trefwoorden. Deze laatste beïnvloeden de resultaten in de zoekmachines, houd dit zodoende in uw achterhoofd. Volg alle stappen op het scherm en bent u tevreden, dan klikt u op opslaan oftewel uw artikel wordt gepubliceerd. De rest wordt verzorgd door infoyo zelf. Zij zorgen voor de lezers en reacties door het artikel te promoten. U ontvangt vervolgens 50% van de omzet, die Google uit de advertenties ontvangt. Op deze manier kunt u vrij snel geld verdienen.

 

Iedereen wil natuurlijk snel geld verdienen!
Copyright 2010-2011 Geldverdienen24.nl geeft u de mogelijk om snel geld te verdienen op internet.
Dit kan op verschillende manieren bij door mee te doen aan spaarprogramma's,
artikelen te schrijven, spelletjes te spelen, online krasloten of een eigen website.
Met al deze methoden kunt u snel en soms zelfs gratis geld verdienen.
Contact beheerder