Handige tips bij het deelnemen aan een spaarprogramma

Er bestaat geen gouden formule om zoveel mogelijk geld te verdienen bij de vele spaarprogramma’s die er zijn. Wanneer u zo actief mogelijk deelneemt, komt u al een heel eind. Echter met een paar handige tips kunt u wellicht de verdiensten aanzienlijk verhogen en beginnen met geld verdienen.

• Schrijf u bij meerdere spaarprogramma’s in. U ontvangt meer e-mails, kunt aan meer acties deelnemen en ontvangt veelal bij ieder spaarprogramma een welkomst bonus.

• Maak een apart e-mail adres aan voor het deelnemen aan de spaarprogramma’s. zo voorkomt u dat privé e-mail berichten zoek raken tussen de betaalde e-mails. U kunt online diverse gratis e-mail adressen aanmaken, bijvoorbeeld bij Windows Live of bij Gmail van Google.

• Heeft u een spamfilter op uw computer? Dan is het verstandig deze uit te schakelen. Het kan zijn dat diverse e-mails van de spaarprogramma’s hierdoor niet aankomen, wat betekent dat u minder verdient.

• Bij uw aanmelding bij de diverse spaarprogramma’s worden uw interesses gevraagd. Vink zoveel mogelijk aan om zoveel mogelijk e-mails te ontvangen. Er wordt namelijk rekening gehouden met uw belangstelling voor bepaalde producten en groepen, bij het versturen van de betaalde e-mails.

• Wacht niet te lang met het lezen van de e-mails, wanneer u deze ontvangt in uw in- box. Sommige betaalde linkjes vervallen namelijk na een aantal dagen. Het zou zonde zijn als u hierdoor geld laat liggen.

• U kunt vrijwel bij elk spaarprogramma het meeste geld verdienen met het aanbrengen van nieuwe leden. Ga daarom zoek en vraag of al uw vrienden, bekenden en familieleden zich aan willen melden via uw speciale referral link. Dit is de link die u ontvangt van het spaarprogramma, zodat zij kunnen zien dat het nieuwe lid, via u is binnengekomen. Vaak als uw aangebrachte lid actief gaat deelnemen, ontvangt u hiervoor ook een klein percentage. Het is dus van belang zoveel mogelijk mensen aan te brengen als lid.

• Zorg ervoor dat u actief deelneemt aan de diverse acties. Ook op de sites van de spaarprogramma’s zelf is vaak van alles te doen. Zo kunt een gokje wagen over de uitslag van een weddenschap, meedoen met een spelletje en hieraan ook een leuk centje overhouden. Hoe actiever u bent en meedoet, hoe meer geld u verdient.

• Tot slot is het van belang, vooral in het begin, om door te zetten en niet snel op te geven. Het duurt altijd even, voordat u geld gaat verdienen, maar als het eenmaal loopt, volgen de uitbetalingen elkaar veelal regelmatig op.

Breng de tips direct in praktijk..
De top 7 van beste spaarprogramma's

 

Iedereen wil natuurlijk geld verdienen!
Copyright 2010-2012 Geld verdienen 24.nl geeft u informatie over geld verdienen op internet.
Dit kan op verschillende manieren bij door mee te doen aan spaarprogramma's,
artikelen te schrijven, spelletjes te spelen, geld besparen of een eigen website.
Met al deze methoden kunt u snel en soms zelfs gratis geld verdienen.
Contact beheerder