Geld verdienen met MoneyMiljonair

Blijf op de hoogte van de laatste acties en tips waar u geld mee kunt verdienen. U kunt zich hieronder inschrijvenHeeft u al overwogen om in goud te investeren?
 

Website beginnen

U heeft een leuke hobby of bent lid van een gezellige vereniging, die u wilt presenteren op het internet. Dan is een website de ideale informatiebron. Een website beginnen kan eigenlijk iedereen. We laten u in eenvoudige stappen zien, hoe u tot uw eigen website kunt komen.

Kies een geschikte domeinnaam

U begint met het kiezen van een geschikte domeinnaam. Hierbij moet u goed in overweging nemen, dat de domeinnaam en het onderwerp van uw site met elkaar overeen dienen te komen. U wilt natuurlijk door de diverse zoekmachines, zoals Google, goed gevonden worden, daarom is het van belang dat deze zoekmachines direct aan het onderwerp kunnen zien, waarover uw website gaat. Wanneer de teksten, die op de site staan ook goed aansluiten bij het geheel, dan volgen de bezoekers snel. Dit noemen we ‘SEO’ Search Engine Optimization.

Webhosting

U dient vervolgens geschikte webhosting te kiezen. Dit is zeer belangrijk, want zonder een host is uw website niet online te zien. U krijgt van het webhosting bedrijf ruimte voor het opslaan van informatie, afbeeldingen en meer. U kunt kiezen uit gratis of betaalde hosting.

Bij gratis hosting heeft u vaak beperkte mogelijkheden aan schijfruimte en bandbreedte. Omdat een hostingbedrijf toch onkosten heeft, plaatsen zij vaak advertenties op uw site, waaruit zij dan weer verdienen om de kosten te drukken. Bij gratis webhosting heeft u veelal ook geen rechtstreekse domeinnaam, maar krijgt u het domein van de webhost. Enkele voorbeelden van gratis webhosting bedrijven zijn: jouwpagina.nl en everyoneweb.com.

Wanneer u professioneel en betrouwbaar over wilt komen, kiest u voor betaalde hosting.

er worden kosten gerekend voor het gebruik van de server van de aanbieder en krijgt u hiervoor een aantal privileges terug, waaronder een eigen domein naam, ongelimiteerd dataverkeer, geen reclames, betere prestaties, kwaliteit en service. Natuurlijk staat het ook stukken professioneler. U betaalt slechts enkele euro’s per maand voor een website met tal van mogelijkheden, waarvan u zeker kunt zijn dat uw site goed bereikbaar zal blijven voor bezoekers.

Yourhosting.nl biedt kwalitatief goede pakketen tegen een lage prijs.
Bij Yourhosting.nl heeft u al voor 2,50 per maand hosting pakket samen met een domein vanaf 4,75 per maand.

  

Website ontwikkelen

De laatste stap is de website ontwikkeling. U gaat deze vormgeven door middel van kleuren en animaties. We noemen dit de huisstijl, waaraan bezoekers u site herkennen. Om dit te kunnen doen dient u wel over enige kennis van PHP en HTML te beschikken. Dit is voor beginners vrij moeilijk en het kost u bovendien veel tijd. Wellicht dat u dan beter een webdesigner in kunt schakelen, die u website geheel op maat, naar al uw wensen bouwt. Een webdesigner kost geld, maar dit verdient zich vanzelf terug in uw site.

Met de gratis Content Management Systeem, de bekende CMS, kunt u makkelijk zelf snel en efficiënt uw website bijhouden. Een voorbeeld van een dergelijk systeem is Joomla. Dit is een open source stukje sofware, dat op uw domein kan draaien, waardoor u eenvoudig snel wijzigingen, afbeeldingen en content toevoegingen op uw site door kunt voeren. U blijft hiermee met uw site continue up to date!

Meer informatie over Joomla | Joomla gratis downloaden

 

Iedereen wil natuurlijk snel geld verdienen!
Copyright 2010-2011 Geldverdienen24.nl geeft u de mogelijk om snel geld te verdienen op internet.
Dit kan op verschillende manieren bij door mee te doen aan spaarprogramma's,
artikelen te schrijven, spelletjes te spelen, online krasloten of een eigen website.
Met al deze methoden kunt u snel en soms zelfs gratis geld verdienen.
Contact beheerder