woensdag, 21 december 2011 23:19

Uw eigen internet onderneming in vijf stappen

Veel mensen willen graag een online business beginnen en vanuit huis geld verdienen. Internetondernemer worden en producten verkopen. Maar hoe doet u dat zonder een groot startkapitaal en op een winstgevende manier? Hieronder vijf stappen om mee te starten.

Stap 1 : Kleine investering
Een kleine investering is nodig om een domeinnaam te registreren en webhosting te regelen. U heeft niet veel geld, maar wel veel tijd nodig.
Stap 2 : Maak zelf een product
Een internet marketing business beginnen zonder product is niet mogelijk. Schrijf bijvoorbeeld een pakkend E-book of rapport. Zorgt u er wel voor dat uw E-book over een onderwerp gaat waar vraag naar is.
Stap 3 : Bouw een salespage
Verkoop uw E-book via uw eigen salespage. Er zijn webhosters waarbij u op een simpele manier zelf een verkooppagina kunt bouwen of u kunt vrienden vragen er een voor u te realiseren. Schrijf een goede verkooptekst voor uw boek.
Stap 4 : Koppel een betaalsysteem en affiliatesysteem aan uw salespage
Om te kunnen verkopen, moet u wel een betaalsysteem op uw website hebben. En via een affiliatesysteem kunt u uw product op andere websites promoten. Paypro.nl is bijvoorbeeld een betaalsysteem én affiliatesysteem in één.
Stap 5 : Verzamel zoveel mogelijk e-mailadressen
Plaats een opt-in formulier op uw website, waarop bezoekers hun naam en e-mailadres achter laten. Met deze adressen kunt u uw abonnees regelmatig een mail toesturen om ze warm te houden of om ze uiteindelijk over te halen uw product te bestellen.

 

Iedereen wil natuurlijk geld verdienen!
Copyright 2010-2012 Geld verdienen 24.nl geeft u informatie over geld verdienen op internet.
Dit kan op verschillende manieren bij door mee te doen aan spaarprogramma's,
artikelen te schrijven, spelletjes te spelen, geld besparen of een eigen website.
Met al deze methoden kunt u snel en soms zelfs gratis geld verdienen.
Contact beheerder