donderdag, 28 juli 2011 14:45

Geld verdienen met webdesign en grafisch ontwerp

Bent u goed in het ontwerpen van websites of het ontwerpen van logo's of banners? Dan is dit uw kans om er geld mee te verdienen. Geld verdienen met grafisch ontwerp of webdesign is niet moeilijk, u dient alleen het juiste marketingkanaal te vinden om uw producten aan te bieden. Op het sitedeals.nl webmaster formum wordt veel gevraagd naar grafische ontwerpers, u bepaald zelf uw prijs of u gaat mee in het budget van de opdrachtgever.

Daarnaast kunt u ook zelf uw diensten aanbieden d.m.v. een topic te starten in de juiste categorie bijvoorbeeld grafisch ontwerp. U kunt  ook meedoen aan een designcontest, voor een designcontest wordt er een prijs bepaald door de topicstarter meestal tussen de 150 en de 400 euro voor een logo ontwerp of website design. De winnaar die het meest geschikte logo ontwerp ontvangt het geldbedrag van de topicstarter.

Het grafisch niveau ligt echter wel hoog in deze wedstijden, en de verliezers ontvangen geen vergoeding voor het afgeleverde werk. Het is echter wel een leuke manier om snel geld te verdienen.

 

Iedereen wil natuurlijk geld verdienen!
Copyright 2010-2011 Geld verdienen 24.nl geeft u informatie over geld verdienen op internet.
Dit kan op verschillende manieren bij door mee te doen aan spaarprogramma's,
artikelen te schrijven, spelletjes te spelen, geld besparen of een eigen website.
Met al deze methoden kunt u snel en soms zelfs gratis geld verdienen.
Contact beheerder